Training Configuration Basics

De Training Configuration Basics richt zich op het inrichten en beheren van Relatics workspaces. Deze training is een kennismaking met de mogelijkheden van Relatics. U raakt bekend met de mogelijkheden en valkuilen die gerelateerd zijn aan een succesvolle Relatics-implementatie.

Beschrijving

De training Configuration Basics bevat een optimale balans tussen theorie en praktijk. Het zwaartepunt ligt bij het inrichten en beheren van Relatics workspaces. Na de training kunt u een informatiestructuur, schermen en overzichten ontwerpen.

Zodra uw inschrijving is verwerkt krijgt u toegang tot de trainingsomgeving. Hier treft u het eerste online gedeelte van de training aan. Dit gedeelte kunt u in uw eigen tempo, waar en wanneer u wilt, voltooien. Het online gedeelte van de training is uitsluitend beschikbaar in het Engels. Natuurlijk is er een trainer beschikbaar die u kunt helpen indien u hulp nodig heeft.

Het tweede deel van de training bestaat uit twee praktijkdagen op het kantoor van Relatics. Deelnemers krijgen opdrachten om te ontdekken hoe ze Relatics configureren en onderhouden. Het leereffect wordt versterkt door groepsgesprekken en interactie met andere deelnemers. U dient het online gedeelte af te ronden voordat u aan de praktijkdagen kunt deelnemen.

Doelgroep

De training Configuration Basics is bedoeld voor gebruikers die beginnen met het configureren in Relatics. Deelnemers dienen affiniteit hebben met software programma’s. Geen enkele andere specifieke voorkennis is vereist.

Aanvullende informatie

Duur training: tussen 15 – 25 uur online training en twee praktijkdagen (van 09:00 tot 17:00 uur).
Houd er rekening mee dat het online gedeelte eerst dient te worden voltooid, alvorens u de praktijkdagen kunt volgen. De praktijkdagen vinden plaats op het kantoor van Relatics in Ridderkerk.

Prijs (exclusief BTW): € 1000

Registratie