Over ons

Relatics is een web-based platform dat wordt gebruikt om alle informatie binnen grote projecten in de bouw- en infrastructuur te beheren. Het bevrijdt projecten van grote hoeveelheden spreadsheets en geïsoleerde applicaties en zorgt daardoor dat projecten weer onder controle zijn, projectrisico’s worden verminderd en de faalkosten lager worden. Relatics wordt gebruikt door o.a. overheden, aannemers en adviesbureaus voor de realisatie van gebouwen, wegen, bruggen, tunnels, spoorwegen, kanalen, dammen, havens, luchthavens en baggerwerken.

Een toonaangevend bedrijf

Sinds de oprichting in 2003, is Relatics uitgegroeid tot de toonaangevende software voor grote projecten in de bouw en infrastructuur in Europa. Duizenden projecten en ongeveer dertigduizend gebruikers beheren hun projecten met behulp van Relatics. Dit heeft geleid tot sterke groei en het ontvangen van de FD Gazellen Award voor het achtste jaar op rij. Dit maakt Relatics tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Zin om ons team te versterken?

Relatics is een veelzijdig bedrijf dat diverse carrièremogelijkheden biedt voor studenten, starters en professionals. Afgezien van opleiding en ervaring zijn de juiste houding en karakter ook erg belangrijk. Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die willen bijdragen aan het succes van onze producten en diensten.

Geïnteresseerd in een carrière bij onze snelgroeiende organisatie? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures voor alle actuele posities. Niet gevonden wat je zoekt? Het is altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen naar jobs@relatics.com.