Configuration Training

De Configuration Training richt zich op het inrichten en beheren van Relatics workspaces op Systems Engineering projecten. Deze training is een eerste kennismaking met de mogelijkheden van Relatics op projecten.

Beschrijving

De Configuration Training bevat een optimale balans tussen theorie en praktijk. Het zwaartepunt ligt bij het inrichten en beheren van Relatics workspaces. Na afronding van de training bent u in staat Relatics workspaces in te richten en door te ontwikkelen zodat projecten informatie inzichtelijk kunnen beheren.

De training bestaat uit twee delen: een online videotraining (Engels gesproken) en praktijkdagen. De praktijkdagen vinden wisselend plaats via MS Teams of op ons kantoor in Ridderkerk, en zijn ook wisselend in het Nederlands óf in het Engels. Controleer bij de datums dus goed voor welke training u inschrijft.

De videotraining volgt u zelfstandig. Om deel te nemen aan de praktijkdagen moet u alle opdrachten uit de videotraining hebben afgerond.

De praktijkdagen zijn klassikaal, doorgaans in een groep van 6 tot 8 personen onder begeleiding van een trainer. Het leereffect wordt versterkt door groepsdiscussies en interactie met andere deelnemers. De opdrachten zijn ontwikkeld rond een bouwprojectcasus.

Doelgroep

De Configuration Training is bedoeld voor gebruikers met ambitie om Relatics te configureren, maar hier geen of weinig ervaring mee hebben. Meestal zijn deelnemers onderdeel van een projectteam of zijn ondersteunend daaraan en hebben vaak de rol van Systems Engineer of Projectadviseur. De training is niet bedoeld voor ICT-ers/Databeheerders die geen onderdeel uitmaken van of direct ondersteunend zijn aan projecten.

Wat leer je?

Configureren in Relatics, waaronder:

  • Toevoegen van tabellen in een Relatics omgeving
  • Maken van queries
  • Userbeheer
  • Importeren van data uit bronbestanden
  • Functies en berekeningen gebruiken


Modelleren:

  • Elementen, properties en relations
  • Richtlijnen om goed te modelleren
  • Configureren van een informatiemodel

Organization exclusive (optioneel)

Wilt u met 6 of meer collega’s tegelijkertijd deelnemen? De Configuration Training kan ook “organization exclusive” door ons worden verzorgd, met alleen deelnemers van uw eigen organisatie. Deze training kan zowel in-house (bij u op locatie) als op onze locatie worden georganiseerd. Daarnaast kan de inhoud van de training worden afgestemd op uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Registratie

Let op: aangezien u voldoende tijd nodig heeft om de opdrachten in de online videotraining te voltooien, worden alleen aanmeldingen geaccepteerd die minimaal 1 week voor aanvang van de praktijkdagen zijn gedaan.

Details

Prijs (excl. BTW)

€ 2.250

Duur

Videotraining duurt 25 – 30 uur

Praktijkdagen:

  • Óf online via MS Teams, 4 dagdelen
  • Óf op het Relatics kantoor, Ridderpoort 32 te Ridderkerk, 2 dagen van 09:00 tot 17:00

Trainers

         

Ruben Tukker         Bryan Versendaal