Altijd een passende oplossing

Ons toegewijde team van Relatics Consultants is altijd bereid u te helpen met al uw informatievraagstukken. Van de bouw van nieuwe Relatics modellen tot complexe projecten en structurele ondersteuning. Wij streven ernaar u op elk gewenst moment een volledig passende oplossing te bieden. Ons team van ervaren Relatics consultants zijn expert op het gebied van Relatics. Onze Relatics Consultants zullen u helpen om de mogelijkheden van Relatics optimaal te benutten.

Expertise

Relatics modellen volledig afgestemd op uw specifieke informatiebehoefte

Altijd een goed idee

Onze consultants zijn deskundig op vele terreinen en bieden u altijd de ondersteuning die u nodig heeft

Structurele ondersteuning

Kwalitatieve en structurele ondersteuning van Relatics experts op locatie

Expertise

Onze consultants hebben ervaring met o.a. Systems Engineering (SE), BIM, Contract Management Systems, Value Engineering, concurrentiegerichte dialoog, Document Control en Risico, vergunningen en omgevingsmanagement.

Altijd een goed idee

We hebben ervaring met honderden projecten van verschillende omvang, aan zowel de kant van de opdrachtgever, opdrachtnemer en voor ingenieursbureaus. Onze consultants hebben domeindeskundigheid op vele terreinen en bieden u altijd de ondersteuning die u nodig heeft.

Structurele ondersteuning

Onze diensten worden aangeboden in de vorm van duidelijk omschreven projecten met expliciet geformuleerde resultaten. Wij bieden ook capaciteit en onze expertise op locatie aan, om u te ondersteunen bij projecten waar Relatics wordt toegepast.

Creëren van koppelingen

Relatics integreert eenvoudig in uw bestaande IT-infrastructuur. Koppelingen met andere applicaties zijn eenvoudig te realiseren, welke zullen bijdragen aan het projectresultaat. Relatics consultants hebben ruime ervaring met het integreren van diverse systemen. Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van gerealiseerde interfaces:

  • Document Management System: SharePoint, OpenText, Chapoo, Imandra, Organice, Think Project!, DigiOffice
  • CAD: Revit, BIM 360 field
  • Analyse: Tableau, Power BI
  • Planning: Primavera, MS Project
  • GIS: ArcGIS, iViewer, Geoweb
  • ERP: Metacom/Ticon, Exact Software
  • Office: Outlook, Word, Visio
  • ESB: Talend, Zapier, eMagiz
  • VISI: Bakker & Spees