End-user Training

De training End-user is een eerste introductie met Relatics als gebruiker. Deze training maakt u vertrouwd met de mogelijkheden van Relatics. Gebruikers vragen continu informatie op en verwerken deze. Relatics biedt tal van mogelijkheden om dit te doen, zoals zoek- en filterfuncties. Ook sorteren en het op diverse manieren wijzigen van informatie komen aan bod. Kennis en begrip van deze functies helpt gebruikers om efficiënter te werken.

Beschrijving

Op basis van eigen praktijkvoorbeelden en concrete opdrachten maakt u kennis met Relatics. U voert zelfstandig opdrachten uit en ontvangt demonstraties van de geavanceerde functies. Hierdoor krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden van Relatics. Informatie kan sneller worden gevonden en de kans op fouten en misverstanden nemen af. Begrip van de principes van Relatics betekent dat handelingen zoals kopiëren, informatie verwijderen en verplaatsen, kunnen worden uitgevoerd op een effectievere manier. Na het afronden van de training Eindgebruikers zult u vertrouwder zijn met Relatics. De kennis en vaardigheden die u op doet zullen u helpen om meer uit Relatics te halen.

Doelgroep

De training End-user is bedoeld voor gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben met het werken met Relatics en die hun vaardigheden willen uitbreiden. Er is geen specifieke ICT-kennis vereist om Relatics te gebruiken. Er is geen vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan deze training.

Registratie

De training End-user is uitsluitend beschikbaar in organisatie-exclusieve vorm. Dit houdt in dat de training speciaal voor u als klant wordt ingericht. Natuurlijk kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het kantoor van Relatics of indien u dat wenst, één van uw eigen trainingslocaties.

Details

Duur

Halve dag

Prijs (excl. BTW)

De prijs voor een maximum van 16 deelnemers is € 3.500 voor de eerste training en € 1.250 voor iedere volgende training.

Neem contact op

Vul ons formulier in en een van de Relatics medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op +31 (0) 180 413 047.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Categorie

Neem contact op

Vul ons formulier in en een van de Relatics medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op +31 (0) 180 413 047.