Omgevingsmanagement

De omgevingsmanagement applicatie maakt het mogelijk om informatie van stakeholders te analyseren en hun zorgen en wensen vertalen naar specifieke eisen.

Voordelen van Omgevingsmanagement

De Omgevingsmanagement applicatie van Relatics biedt de volgende voordelen voor projecten:

Deze applicatie stelt u in staat alle (NAW)-informatie van stakeholders binnen een project vast te leggen. Daarnaast kan er ook indicatie worden gegeven aan de hoeveelheid invloed die een stakeholder heeft.

Nadat alle stakeholders zijn geïdentificeerd wordt alle informatie van de stakeholders die relevant is voor het project zoals belangen, wensen, eisen en problemen vastgelegd.

Vraagstukken of problemen kunnen duidelijk en transparant worden vastgelegd en er kunnen koppelingen worden gemaakt tussen de vraagstukken en de stakeholders.

Problemen in de vorm van issues waar het project rekening mee moet houden worden vertaald naar klanteisen. De klanteisen zijn gerelateerd aan deze issues, zodat te herleiden is van welke stakeholder de eisen afkomstig zijn.

Door klanteisen te vertalen naar systeemeisen, wordt er duidelijk gemaakt waaraan de te ontwerpen objecten moeten voldoen.

Demonstratie van Omgevingsmanagement applicatie

Relatics is een web-based platform waarmee projecten een Omgevingsmnagement toepassing volledig naar behoefte kunnen inrichten om informatie te organiseren.

Een demonstratie is op verzoek beschikbaar. Vraag direct een demo aan of neem contact op via +31 180 413 047 of info@relatics.com.

Gerelateerde artikelen

Omgevingsmanagement door Waterschap Vallei en Veluwe

Het project Verbetering IJsseldijk Apeldoorns Kanaal (Waterschap Vallei en Veluwe) zet Relatics in voor het Strategisch Omgevings Management. Hierdoor zijn alle gegevens van stakeholders op één plaats samengebracht en kunnen…

Read More

Omgevingsmanagement

De omgevingsmanagement applicatie maakt het mogelijk om informatie van stakeholders te analyseren en hun zorgen en wensen vertalen naar specifieke eisen. Voordelen De Omgevingsmanagement applicatie van Relatics biedt de volgende…

Read More

Hoogwaardig kwaliteitsmanagement voor milieutechnische projecten in Finland

Ramboll is een toonaangevend engineering, ontwerp en consultancy bedrijf, opgericht in Denemarken in 1945. 

Read More