Relatics gelooft dat als mensen de complexiteit achter hun uitdagingen echt begrijpen, ze duurzame oplossingen creëren. Of je nu een nieuwe tunnel aanlegt, een reis naar Mars gaat maken of gewoon wilt afvallen, voor zulke uitdagingen bestaan geen quick fixes. Onze filosofie is dat je hiervoor een probleem tot in de kern moet doorgronden. Met dit als uitgangspunt maken we onze mooie software, helpen we onze klanten bij hun bouwprojecten en doen we eigenlijk alles bij Relatics.

Ons bedrijf

Relatics is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Ridderkerk en is sinds de oprichting in 2003 gestaag gegroeid. Relatics software is dé oplossing voor Systems Engineering bij bouwprojecten. Duizenden projecten over de hele wereld en meer dan 50.000 gebruikers werken met Relatics.

Werken bij Relatics

Relatics is waar mensen werken met passie. Wij zien problemen als uitdagingen. Wij geloven in een Inside-Out strategie; het ontwikkelen van innovatieve ideeën vanuit eigen interne kracht & kunnen. Georganiseerd in kleine teams en in afwezigheid van een management hiërarchie, maken we het vanuit een agile werkwijze mogelijk dat onze klanten prachtige bouwprojecten kunnen realiseren.
Vacatures