Wij zijn Relatics

Quick fixes geloven we niet in. Voor een passende en duurzame oplossing vinden wij het juist nodig om een probleem volledig te doorgronden. Dat doen we bij onze klanten én binnen onze eigen organisatie.

Wie we zijn

Sinds 2003 werken we aan software waarmee de bouwsector de omslag heeft gemaakt naar Systems Engineering. We ontwikkelen niet alleen software, we zorgen er ook voor dat onze klanten Relatics succesvol inzetten.

Onze organisatie is veelzijdig: jong naast oud, extravert naast introvert, met achtergronden in bijvoorbeeld civiele techniek, IT, werktuigbouw of wiskunde. Maar allemaal slimme en hoogopgeleide mensen met dezelfde passie.

Jongste medewerker: 23
Oudste medewerker: 62

> 50 medewerkers

HBO/WO werk- en denkniveau

Onze manier van denken

Bij alles wat we doen, voelen we ons verantwoordelijk voor de klanten; wat kunnen wíj doen zodat zíj mooiere oplossingen realiseren? We luisteren niet enkel naar wat klanten vragen, maar vanuit onze eigen denk- en daadkracht weten we telkens te verrassen met onze oplossingen.

Door een behoefte helemaal te ontrafelen, komen we vaak op een veel mooiere en duurzamere oplossing. Het gepuzzel naar de optimale balans tussen ambitie, tijd en resultaat is wat ons energie geeft.

“Als professionals kicken we op kwaliteit” – Eén van onze bedrijfsprincipes

“Ik sta er telkens weer van te kijken hoe wisselwerking met andere disciplines ertoe leidt dat we op een mooiere oplossing uitkomen, dan ik in eerste instantie voor ogen had.”

– Bart Moree, Requirement Manager Relatics

Hoe we werken

Op de eerste plaats zijn we innovators. Naast dat we voortdurend bezig zijn met uitvinden van nieuwe softwarefunctionaliteit, verbeteren we ook continu onze organisatie.

We werken in kleine, multidisciplinaire teams met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We reviewen elkaars werk en verwachten van elkaar dat we kritisch meedenken, ook buiten de eigen discipline. Zo’n werkomgeving zorgt voor onverwachte groeispurten, voor zowel onze organisatie als onze medewerkers.

“Wanneer je bij Relatics werkt, heb je passie voor je werk, ontwikkel je jezelf graag, houd je van een open cultuur en gedij je goed bij vrijheid.”

– Jan van Rijswijk, Business Director Relatics

Solliciteren

We zijn trots op onze mensen die elke dag onze klanten helpen. Onze chemie, samenwerking en interactie maakt Relatics uniek en succesvol. We zijn dan ook zorgvuldig bij het aannemen van nieuwe mensen.

Je moet passen in onze cultuur, dezelfde gedrevenheid hebben en voldoening halen door het verschil te maken. Jouw kwaliteiten moeten bijdragen aan onze ambities. Alleen dán zul je met passie en zingeving je werk doen.

Natuurlijk bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en zijn zaken als opleidingsbudget goed geregeld. Voor ons is het belangrijkst dat je bij Relatics écht groeit, in competenties en als mens.

Spreekt dit je aan? Stuur ons een open sollicitatie of bekijk onze vacatures.

Neem contact op

Vul ons formulier in en een van de Relatics medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel ons op +31 (0) 180 413 047.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.