Pioniers in Systems Engineering

Lessen van 50 professionals uit bouwend Nederland

Nederland staat bekend om zijn watermanagement en loopt voorop op het gebied van infrastructuur, energieoplossingen en utiliteitsbouw. Deze status kregen we niet voor niets. Het zijn immers sectoren die continu in beweging zijn met complexe projecten en waar faalkosten altijd op de loer liggen. Om dit onder controle te krijgen was ruim twintig jaar geleden de introductie van Systems Engineering een belangrijke katalysator. De overheid besefte dat processen meer structuur nodig hadden en dat de innovatiekracht van de markt benut moest worden. De toepassing van Systems Engineering in de bouw was echter uniek en moest nog volledig worden vormgegeven. Inmiddels is deze manier van werken gemeengoed in Nederland en kent geen enkel ander land zo’n hoge adoptiegraad.

Voor het eerst maken vijftig pioniers uit de sector de balans op. Zij vertellen openhartig over hun ervaringen, belevingen, frustraties, dromen en verwachtingen. Daarnaast bieden ze ons uiteenlopende ‘lessons learned’ welke inspireren om de potentie van Systems Engineering nog verder te benutten.

Neem contact op

Vul ons formulier in en een van de Relatics medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel ons op +31 (0) 180 413 047.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.