Relatics gaat de samenwerking aan met hostingprovider True

We zijn verheugd om te kunnen melden dat we recent de handtekening hebben geplaatst onder een samenwerkingscontract met de Nederlandse hostingprovider True.

De Relatics software is tot op heden altijd zelf door ons gehost, op eigen servers bij verschillende Nederlandse datacenters. Vanaf 1 december 2020 zal True gefaseerd de hosting van de software van ons overnemen.

Na gedegen onderzoek hebben wij voor True gekozen als meest ideale samenwerkingspartners. True staat bekend als één van de beste hostingproviders in Nederland en heeft veel ervaring met veeleisende platformen/applicaties.

We hebben voor deze stap gekozen, zodat wij onszelf nog beter kunnen richten op onze kernexpertise; het verder doorontwikkelen van de Relatics-software. Daarnaast stelt het ons in staat om te profiteren van de brede en diepgaande technische kennis en ervaring die True heeft op het gebied van hosting.

True is een zeer ervaren en professionele hostingprovider. Ze zijn gecertificeerd op het gebied van ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 en beschikken over ISAE 3402 Type 1 en 2 rapportages. Dit betekent dat ze al hun informatieprocessen in kaart hebben gebracht, passende beveiligingsmaatregelen hebben genomen en hier periodiek op worden getoetst door auditors.

Voor onze klanten geldt dat zij in de praktijk weinig tot niets zullen merken van deze wijziging. Wij blijven zelf het primaire aanspreekpunt voor alle hosting-gerelateerde vraagstukken. Ook het service- en kwaliteitsniveau wat onze klanten van ons gewend zijn op dit gebied zal onverminderd hoog blijven.