Relatics hoofdsponsor INCOSE’s Grande Finale

In 2016 is het 20 jaar geleden dat INCOSE-NL opgericht werd als Nederlandse chapter van International Council on Systems Engineering. Dit lustrumjaar wordt groots afgesloten met de ‘SE Experience – Grande Finale’. Het symposium, met als thema ‘Shaping the Future’ vindt plaats op donderdag 24 november in Media Plaza (Jaarbeurs Utrecht).  INCOSE presenteert haar langetermijnvisie op ontwikkeling van SE in Nederland.

Ontstaan Incose

Systems Engineering is een integrale en gestructureerde aanpak voor het realiseren van succesvolle systemen. Systems Engineers worden vaak ingezet bij het ontwerp van complexe systemen zoals vliegtuigen, treinen, auto’s, software, defensieonderdelen en infrastructuur. Het besef dat Systems Engineering een veel breder toepassingsgebied heeft en van nut kan zijn voor allerlei type systemen – denk ook aan complexe processen en organisaties – was de aanleiding om INCOSE op te richten. INCOSE Nederland maakt deel uit van INCOSE International. In Nederland heeft INCOSE meer dan 400 leden.

Jubileumjaar

2incose-grande-finale-2

Relatics mag zich officieel hoofdsponsor van de ‘Incose Grande Finale’ noemen. INCOSE is een non-profit vereniging, opgericht in 1990, met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. Relatics is het toonaangevende Software Systeem dat wordt gebruikt voor projecten in de bouw- en infrastructuur om alle informatie binnen een project te beheersen. Relatics biedt, door zijn centrale focus op eisen en het informatienetwerk eromheen, ondersteuning bij het controleren van projecten en het uitvoeren van Systems Engineering.