Introductie Relatics 6

Relatics 6 is een totaal nieuw platform van onze Relatics-software. Het bouwt voort op de innovaties van Relatics 5, maar tilt de ondersteuning van Systems Engineering naar een geheel nieuw niveau. Meer inzicht in de complexiteit van uw project met minder inspanning.

Hoewel Relatics 6 volledig functioneel is en kan worden gebruikt ter ondersteuning van uw projecten, heeft het nog niet hetzelfde niveau van functionaliteit bereikt als Relatics 5. Sommige features van Relatics 5 moeten nog worden toegevoegd aan Relatics 6. Deze pagina biedt inzicht in onze roadmap met betrekking tot de ontwikkeling van die features. Hierdoor kunnen bestaande klanten beslissen wanneer en welke projecten kunnen starten in Relatics 6 en profiteren van het nieuwe potentieel.

Daarnaast behandelt deze pagina de meest gestelde vragen over Relatics 6.

Roadmap

De roadmap is afgestemd op onze manier van werken. Onze R&D-teams zijn toegewezen aan features die binnen runs van 9 weken worden ontwikkeld. Voordat ze worden uitgerold, worden deze functies volledig getest en aangevuld met help-artikelen. Na elke run worden opnieuw features die moeten worden ontwikkeld gepland voor toekomstige runs. De op deze pagina gepresenteerde roadmap toont alleen geplande features van de twee aankomende runs, om een aanvaardbare mate van betrouwbaarheid te bieden.

Relatics 6.3 Vrijgegeven
Afgedekte Relatics 5 features
Context Portals
Hide

Relatics 6.4 In ontwikkeling
R&D start datum: 13 mei 2024
Af te dekken Relatics 5 features
Synchronization
Current user - filters

Release Webinar Relatics 6.3
Datum: 21 mei 202 - 14:00
Come join us for our webinar where you get to see the latest features of Relatics 6.3 in action.
More information

Relatics 6.5 Voorgesteld
R&D start datum: 12 augustus 2024
Af te dekken Relatics 5 features
Charts
Afbeeldingen in Reports
Libraries (Append / Referencing)

Relatics 6.x Nog toe te wijzen
Af te dekken Relatics 5 features
Customizable webservices for providing data
Aggregates & Summaries
Advanced selections
Conditional formatting*
E-mail functionaliteit*

Remote Attributes
Generic Search*
Locking

* functionaliteit gecreëerd door functioneel beheerders met scripting in Relatics 5.

Let op: de genoemde features, evenals de planning van die features, kunnen worden gewijzigd. Bovendien worden alleen die features genoemd die deel uitmaken van Relatics 5, welke momenteel nog ontbreken in Relatics 6 maar die wel gepland zijn om te worden geïmplementeerd in Relatics 6.

Veelgestelde vragen

Relatics 6 is nu beschikbaar voor al onze klanten. Neem contact op met uw accountmanager om toegang te krijgen. Hij/zij registreert uw verzoek. Om kwaliteit te waarborgen, wordt de feitelijke toegang gefaseerd verleend, beginnend vanaf half december. Er is een nieuwe training beschikbaar en onze consultants staan klaar om te helpen bij de inrichting van Relatics 6 en het meedenken over implementatiestrategieën.

Ja, er is een nieuwe tweedaagse training voor Power Users in Relatics 6. Meer details over de inhoud en trainingsdatums vindt u hier. Het tarief voor de training is €1.995, met een 50% korting voor medewerkers die eerder de Power User training van Relatics 5 hebben gevolgd, geldig tot eind 2024.
Ja. We blijven Relatics 5 ondersteunen en verbeteren. U kunt de komende jaren zonder beperkingen workspaces blijven aanmaken in Relatics 5. Dit geeft u de regie over wanneer u projecten in Relatics 6 wilt starten.
Niks. Er zijn geen contractuele implicaties bij het gebruik van Relatics 6. Het gebruik valt binnen de afspraken van de bestaande licentieovereenkomst.
Geen. Er wordt uitsluitend gekeken naar unieke actieve gebruikers, ongeacht of deze in Relatics 5 en/of Relatics 6 actief zijn geweest.
Natuurlijk! Neem contact op met uw accountmanager voor een demo en om al uw vragen te beantwoorden.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Download the whitepaper

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Download the whitepaper

Request a demo

Fill in the below information and we will contact you to schedule a demo.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
We will use this information to contact you.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Addresss

Neem contact op

Vul ons formulier in en een van de Relatics medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel ons op +31 (0) 180 413 047.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.