Scheiding van create en delete rechten

In deze release, bieden wij een nieuwe implemtentatie om gebruikersrechten te configureren voor het invoeren en verwijderen van informatie. Dit geeft meer controle over hoe gebruikersrollen zijn geconfigureerd.

Beschrijving

Tot nu toe, betekende het recht om elementen en relaties te creëren, impliciet ook het recht om deze objecten te verwijderen. In veel gevallen is dit het gewenste gedrag, maar niet altijd. Overweeg de creatie van eisen of risico's, die door veel gebruikers met allerlei soorten informatie zijn verrijkt, tijdens de levenscyclus van het project. De mogelijkheid om deze elementen te verwijderen moet worden uitgesloten. Hetzelfde geldt voor de opmerkingen die zijn gepost in een gesprek tussen verschillende partijen. U wilt niet dat deze reacties worden verwijderd, omdat dit de conversatie zou beschadigen.

In de nieuwe aanpak, worden de create en delete afzonderlijk geconfigureerd. Dit geeft meer controle over hoe gebruikersrollen zijn ingesteld.  

Daarnaast, hebben we de instellingen voor gebruikersrollen vereenvoudigd.

Opmerking: bovenstaande verbeteringen hebben de opslag van de rollen gewijzigd. Als uw workspace eigen queries bevat die deze systeeminformatie ophalen, dienen deze overeenkomstig te worden gewijzigd.

Release datum

Vrijgegeven op 22 September, 2016