Tech meetup

teheader

Op woensdag 4 december organiseert Relatics in samenwerking met CSAR een Tech Meetup met een aantal interessante sprekers. Deelname aan deze meetup is gratis.

De avond heeft als doel om je in contact te brengen met vakgenoten om van elkaar te leren, kennis te delen en ervaring uit te wisselen. Aan de hand van inspirerende presentaties delen verschillende sprekers de ins en outs van hun expertise. 

Programma

16:30 Inloop
17:00 Welkom
17:15 Azure is amazing!
 

Microsoft Azure biedt een simpele interface voor services waarin complexe problemen zijn opgelost. Deze services geven developers de kracht om snel indrukwekkende resultaten te boeken. In deze sessie wordt een webapplicatie wereldwijd beschikbaar gemaakt met hoge performance. Hiermee wil ik laten zien hoe 'amazing' Azure kan zijn!

Marco Amersfoort   Software Engineer bij Relatics

18:00 Diner
19:00 Het ontwikkelen en beheren van Cloud Native Applications
 

Microsoft Azure is een Open Cloud met ondersteuning voor veel verschillende talen, frameworks, tools en workloads. Het levert met Azure Kubernetes Service het perfecte platform voor de ontwikkeling en operationeel beheer van Cloud Native Applications. In een sessie van een uur zullen de verschillende aspecten aan bod komen, waarbij de focus ligt op het effectief en veilig voortbrengen van zogeheten “containerized applications”.

Yuri Burger   Technisch Directeur bij VX Company Software Development

20:00 Borrel

(Beide sprekers zullen hun presentatie houden in het Nederlands.)

Locatie

Ridderpoort 35, Ridderkerk

Optioneel: om 16:00 uur vertrekt een touringcar vanaf Rotterdam Beurs naar deze locatie. Het gebruik van deze touringcar is gratis. Rond 20:30 brengt de touringcar je weer terug. Als je hiervan gebruik wil maken kun je dit aangeven bij je aanmelding.

Aanmelden

Met het oog op het beperkte aantal plaatsen is inschrijven verplicht. Dit kan door middel van het onderstaande formulier. Ongeveer een week voor de Tech Meetup ontvang je van ons een e-mail met verdere details. Mocht je tussentijds nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met de afdeling Office Management (0180 749 292 of info@relatics.com).

Vanwege de grote belangstelling zijn er voor deze Tech Meetup geen plaatsen meer beschikbaar.