Technical consultant

Houd je van technische vraagstukken, heb je affiniteit met IT en ben je servicegericht? En ben je daarnaast op zoek naar een baan waarin je de vrijheid hebt om jezelf te ontwikkelen? Dan is Relatics op zoek naar jou. 
20180105.TConsultant.v1
HBO/WO
Medior
Consultancy
Fulltime

Wat verwachten wij van jou?

Als Technical Consultant maak je onderdeel uit van een team met ervaren en gedreven collega’s. Samen met je collega’s werk je aan diverse projecten om Relatics naar tevredenheid van de klant in te richten. Door de afwisseling in projecten zie je veel bedrijven en organisaties van binnen en word je gaandeweg echt een Relatics expert.

 Tijdens een project ben je het aanspreekpunt voor je klant en ben je verantwoordelijk voor het inrichten van Relatics. Je werkzaamheden bestaan uit alle stappen om een Relatics toepassing te realiseren (van analyse tot ontwikkeling tot oplevering). Denk aan: configureren/ ontwikkelen van een Relatics toepassing, realiseren van koppelingen tussen Relatics en andere systemen, uitwerken van informatiemodellen en analyseren van klantvraagstukken. Wij hebben een werkwijze ontwikkeld waarmee je jezelf snel en bekwaam ontwikkelt als Technical Consultant. Persoonlijke begeleiding on-the-job speelt hierbij een belangrijke rol.

Wie ben jij?

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau, bent fulltime beschikbaar en hebt een voorliefde voor het analyseren en oplossen van informatievraagstukken van de klant. Je bent ondernemend en creatief, hebt géén 9 tot 5 mentaliteit en komt tot je recht in een dynamische werkomgeving. Verder ben je ambitieus, flexibel en bezit je een gezonde dosis humor. Het is een pré als je aantoonbare affiniteit hebt met technieken als XML, XPath, JavaScript, HTML, CSS en webservices (SOAP / REST), óf reeds ervaring met het configureren van Relatics hebt. Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met Systems Engineering of een civieltechnische achtergrond hebt.

Wat mag jij van ons verwachten?

Wij vinden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden heel belangrijk, daarom bieden wij:

  • Een hecht en gedreven team met een gezellige en open werksfeer.
  • Een goed salaris met een lease-auto van de zaak met onbeperkte privé-kilometers, een eigen laptop, een zakelijke telefoon en 100% pensioenvergoeding.
  • Een fijne werkomgeving op ons mooie kantoor met gratis lunch, wekelijkse stoelmassages en een ergonomisch sta/zitbureau.
  • Voor een goede balans tussen werk en privé jaarlijks 30 vakantiedagen op fulltime basis met de optie 5 extra vakantiedagen in te kopen. Wij hebben flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
  • Grote carrière- en ontplooiingsmogelijkheden waarbij alle opleidingen door ons vergoed worden omdat wij jouw ontwikkeling hoog hebben staan.
  • Gezellige collega’s met maandelijkse bedrijfsborrels en – uitjes.

Wat doen we?

Wij ontwikkelen de software Relatics en brengen dat op de markt. Met Relatics kan een project professional zelf bepalen hoe en welke informatie men wilt beheren. Hierdoor kan de professional te alle tijden omgaan met de altijd veranderende informatiebehoefte en de dynamiek van een project. De projectverantwoordelijke krijgt met Relatics de complexe projecten onder controle.
Het is onze missie om wereldwijd het meest gebruikte en de meest effectieve informatie management oplossing voor one-of-a-kind projecten te worden.

Interesse?

Als je denkt dat je in ons team past en je herkent jezelf in bovenstaand profiel, dan zien wij met veel plezier je cv en motivatiebrief per mail tegemoet via: jobs@relatics.com. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Angela Kouwen.

Relatics B.V. 
Ridderpoort 35 
2984 BG Ridderkerk 
0180 413 047 
jobs@relatics.com

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct