Word een Relatics expert

Na het voltooien van één van onze trainingen, bent u in staat om Relatics beter in te zetten voor uw project. Tijdens de training worden functies uitgebreid toegelicht en via praktische oefeningen bouwt u uw Relatics kennis en vaardigheden verder uit. Als bewijs van deelname ontvangt u na afronding een certificaat.

Aankomende trainingen

Configuration Basics

6 + 8 + 13 + 15 september (locatie: online via Teams, 4 dagdelen van 09.00 – 12.30 uur, voertaal: Nederlands)

4 + 6 + 11 + 13 oktober (locatie: online via Teams, 4 dagdelen (tijdstip nog nader te bepalen), voertaal: Engels)

8 + 10 november (locatie: Ridderpoort 32 te Ridderkerk, voertaal: Nederlands)

Report Development

27 + 29 september (locatie: Ridderpoort 32 te Ridderkerk, voertaal: Nederlands)

Training End-user

De training End-user is een eerste introductie met Relatics als gebruiker. Deze training maakt u vertrouwd met de mogelijkheden van Relatics. Gebruikers vragen continu informatie op en verwerken deze.

Training Configuration Basics

De Training Configuration Basics richt zich op het inrichten en beheren van Relatics workspaces op Systems Engineering projecten. Deze training is een eerste kennismaking met de mogelijkheden van Relatics op projecten.

Training Report Development

De training Report Development  richt zich op het opmaken en afdrukken van rapporten uit Relatics. Relatics bevat een functionaliteit die eindgebruikers in staat stelt overzichten te genereren en stijlvolle en…

Praktische informatie over Relatics trainingen

Alle trainingen van Relatics worden gegeven in het Nederlands, met uitzondering van het online gedeelte van de training Basis Configureren. Dit onderdeel is uitsluitend beschikbaar in het Engels.

Er een online variant en een variant die wordt verzorgd op het hoofdkantoor van Relatics.

Op verzoek is het ook mogelijk om een training uitsluitend voor u te verzorgen. Dit houdt in dat inhoud, planning en locatie van de training worden afgestemd op uw behoeften.