Training End-user

De training End-user is een eerste introductie met Relatics. Deze training laat u kennis maken met de mogelijkheden van Relatics. Gebruikers zijn continu informatie aan het opvragen en verwerken. Relatics biedt tal van mogelijkheden om dit te doen, zoals zoek- en filterfuncties. Ook sorteren en het op diverse manieren wijzigen van informatie komen aan bod. Kennis en begrip van deze functies helpt gebruikers om efficiënter te werken.

Beschrijving

Op basis van eigen praktijkvoorbeelden en concrete opdrachten maakt u kennis met Relatics. U voert zelfstandig opdrachten uit en ontvangt demonstraties van de geavanceerde functies. Hierdoor krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden van Relatics. Informatie kan sneller worden gevonden en de kans op fouten en misverstanden nemen af. Begrip van de principes van Relatics betekent dat handelingen zoals kopiëren, informatie verwijderen en verplaatsen, kunnen worden uitgevoerd op een effectievere manier.

Na het afronden van de training Eindgebruikers zult u vertrouwder zijn met Relatics. De kennis en vaardigheden die u op doet zullen u helpen om meer uit Relatics te halen.

Doelgroep

De training End-user is bedoeld voor gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben met het werken met Relatics en die hun vaardigheden willen uitbreiden. Er is geen specifieke ICT-kennis vereist om Relatics te gebruiken. Er is geen vooropleiding nodig om deel te kunnen nemen aan deze training.

Aanvullende informatie

Duur training: halve dag

Prijs (exclusief BTW): de prijs voor een maximum van 16 deelnemers is € 3500 voor de eerste training en € 1250 voor iedere volgende training

Registratie

De training End-user is uitsluitend beschikbaar in organisatie-exclusieve vorm. Dit houdt in dat de training speciaal voor u als klant wordt ingericht. Natuurlijk kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het kantoor van Relatics of indien u dat wenst, één van uw eigen trainingslocaties.