Training Distributed Integration

De training Distributed Integration richt zich op het hergebruik van informatie. Relatics biedt een zeer laagdrempelige en elegante manier om uw informatiebehoefte over verschillende workspaces te verdelen (Distributed), zonder negatieve gevolgen voor de samenhang en uniformiteit (Integratie). Dit biedt talrijke voordelen, met name wat betreft beheersbaarheid en hergebruik van informatie.

Beschrijving

U kunt één centrale workspace beheren met bijvoorbeeld naam en adresgegevens die worden hergebruikt over meerdere projecten. Of u kunt een bibliotheek van standaard eisen opstellen voor elk nieuw project dat wordt gestart.

De training Distributed Integration richt zich volledig op deze functionaliteit. Een aantal voorbeelden zullen duidelijk aantonen wat Distributed Integration voor u kan betekenen. Welke mogelijkheden zijn beschikbaar en wanneer en waarom zou u kiezen voor een bepaalde oplossing.

_dsc0017

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor gebruikers die Relatics workspaces configureren en meer uit de Distributed Integration functionaliteit willen halen.

Een afgeronde training Configuration Basics is een voorwaarde voor deelname aan De training Distributed Integration. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de training, indien u op een andere manier een bepaald niveau bij het configureren van Relatics heeft bereikt.

Aanvullende informatie

Duur training: twee dagen

Prijs (exclusief BTW): € 750

Registratie